4 tips om je sieraden te combineren

Gepubliceerd op 16 september 2024 om 12:54

Sieraden kunnen jouw outfit helemaal af maken. Toch kan het soms een beetje een uitdaging zijn om verschillende sieraden op de juiste manier te combineren. Te veel sieraden kan rommelig lijken en je wilt natuurlijk de juiste kleuren combineren met elkaar. Daarom hebben wij bij Atelier Veenen & Veenen vier handige tips op een rijtje gezet om je te helpen de leukste sieraden combinaties te vinden. Ontdek hoe je onze prachtige sieraden op een stijlvolle manier kunt mixen en matchen voor elke gelegenheid! 

Begin met statement sieraden

De eerste stap is beginnen met een statement sieraad. Dit is het sieraad dat de meeste aandacht zal trekken, denk bijvoorbeeld aan een opvallende ketting, een grote armband of een paar statement oorbellen. Door te starten met een statement stuk, kun je de rest van jouw sieraden daarop aanpassen. Bij Atelier Veenen & Veenen hebben wij prachtige statement oorbellen zoals onze Romy Circle Fuchsia Roze oorbellen, mooie, opvallende oorbellen die je bijvoorbeeld kunt stylen met onze armbanden set Pastel in het lila paars of een leuke haarband. Wil je liever voor een statement ketting gaan? Dan kun je bijvoorbeeld beginnen met onze Beach mix bedelketting, een prachtige, vrolijke bedelketting die je weer met subtielere sieraden kunt combineren, zodat de ketting echt de show steelt. 

Ga voor verschillende kleuren sieraden 

Een andere geweldige manier om je sieraden te combineren is door te spelen met verschillende kleuren en materialen. Denk bijvoorbeeld aan het mixen van gekleurde kralen armbanden met lint armbandjes of het combineren van haarbanden en enkelbanden voor een speelse en Boho chique look. Het gebruik van verschillende kleuren en texturen maakt je outfit kleurrijk, vrolijk en speels! Bij Atelier Veenen & Veenen hebben wij een breed assortiment aan handgemaakte sieraden in verschillende kleuren, kralen en materialen. Bekijk bijvoorbeeld onze Zoetwaterparel Hartjes Rainbow, een vrolijke, kleurrijke armband die echt past bij een zomerse outfit of een feestelijke look. Deze kun je bijvoorbeeld combineren met onze Lint Armband Roze Oranje om je vrolijke en kleurrijke look helemaal af te maken. 

Speel met verschillende lengtes kettingen 

Een van de beste manieren om een gelaagde look te creëren is door te spelen met verschillende lengtes, vooral bij kettingen. Dit voegt echt diepte toe aan je outfit, kies bijvoorbeeld voor een korte choker, een middellange ketting en een langere ketting om een perfecte gelaagde look te creëren. Onze Schakelketting Stones Mix is ideaal om te combineren met een wat dunnere en kleinere ketting zoals onze Roze Facet met Miyuki kralenketting. De mix van schakels en steentjes maakt het een ketting die je makkelijk kunt combineren met andere kettingen, omdat je kunt spelen met de kleuren van de steentjes maar ook met het gouden van de schakels. De combinatie met onze kralenketting maakt het een vrolijke kettingset, die je het hele jaar door kunt dragen. Wil je voor een iets chiquere look gaan? Dan kun je er een gouden choker ketting bij dragen.  

Vind de juiste balans tussen opvallende en subtiele sieraden

Bij het combineren van sieraden is balans de sleutel. Als je kiest voor opvallende oorbellen zoals de oorbellen Patty Donut Peach, kun je je kettingen en armbanden eenvoudig houden of juist voor een matching look gaan met dezelfde kleuren of soortgelijke stijl. Let wel op dat te veel opvallende sieraden juist te overweldigend kan zijn en kan afleiden van de gehele look. Aan de andere kant, als je kiest voor alleen subtiele sieraden, kun je gerust wat meer sieraden combineren om een wat voller effect te krijgen. Bij Atelier Veenen & Veenen hebben we voor elke gelegenheid het perfecte sieraad. Wil je voor een kleurrijke, maar toch subtiele look gaan? Kies dan voor ons Naturel Coin armbanden set in het goud wit en combineer deze met een subtiele ring of gouden ketting. Deze armbanden set geeft je net dat beetje extra, zonder te overdrijven.   

Met de juiste tips en onze leuke collectie wordt het combineren van sieraden leuk en gemakkelijk. Of je nu kiest voor opvallende sieraden of juist speelt met kleuren, experimenteert met lengtes of de juiste balans zoekt tussen opvallend en subtiel, bij Atelier Veenen & Veenen vind je de mooiste sieraden die jouw look compleet maken. Bezoek onze webshop en ontdek nog meer handgemaakte accessoires en sieraden

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.