4 sieraden die je als kerstcadeau kunt geven

Gepubliceerd op 16 september 2024 om 12:54

Ben je nog op zoek naar een geweldig kerstcadeau? Bij Atelier Veenen & Veenen hebben wij de leukste sieraden die perfect zijn om onder de boom te leggen! Sieraden zijn een mooi, persoonlijk en speciaal cadeau om te geven aan iemand die dicht bij jou staat. Wij snappen dat het lastig is om zo iets persoonlijks uit te kiezen, daarom hebben wij de 4 leukste sieraden van onze webshop op een rijtje gezet! 

Schakelkettingen: Het perfecte en trendy kerstcadeau  

Schakelkettingen zijn supertrendy, en zoals de naam al zegt, een ketting met schakels. Deze zijn vaak verkrijgbaar in verschillende soorten en met verschillende bedels. Daarom zijn deze kettingen een leuk kerstcadeau om te geven aan iemand die houdt van statement kettingen. Bij Atelier Veenen en Veenen hebben wij supermooie schakelkettingen met bedels en verschillende schakels, zoals onze stones collectie. Deze collectie stainless steel schakelkettingen hebben verschillende kleuren steentjes bestaande uit blauw en roze. Bekijk bijvoorbeeld onze schakelketting stones blauw of roze, deze heeft een wat dikkere schakel en prachtige roze of blauwe steentjes. Voor een minimalistische schakelketting hebben wij onze schakelketting stones mix of blauw, deze kettingen zijn iets subtieler, maar hebben wel weer die prachtige steentjes aan de voorkant wat ze kleurrijk en vrolijk maakt. Deze kettingen zijn perfect voor de zomer, maar zijn ook een mooie ketting om tijdens de feestdagen te dragen bij een leuke kerst of oud en nieuw outfit.

Ga voor makkelijk en mooi met onze armbanden sets

Hoe leuk om jouw dierbare te verrassen met een leuk setje armbanden en hoe makkelijk dat deze set al is samengesteld, zodat jij snel klaar bent met zoeken! Zo kunnen ze genieten van meerdere armbanden die bij elkaar passen, maar ook los van elkaar te dragen zijn. Bij Atelier Veenen en Veenen hebben wij verschillende armbanden variërend van armbandjes met kleine kralen en grote kralen. Voor degene die houdt van veel kleur hebben wij onze armbanden set Ibiza, deze armbanden hebben een mix van oranje, roze, blauwe en gouden kralen. Voor iemand die houdt van minimalistische armbanden hebben wij de prachtige armbanden set Pink met roze zwart en goud of onze armbanden set Hartjes zwart goud, deze setjes zijn perfect om tijdens de feestdagen te dragen en dus het ideale kerstcadeau voor onder de boom! Verras jij ook jouw moeder, zus, schoonmoeder, vriendin of oma met een prachtige armbanden set?  

Een prachtige haarband met bijpassende, handgemaakte oorbellen zijn het perfecte, unieke cadeau

Haarbanden zijn een superleuke accessoire om te dragen tijdens een diner, een avondje uit of ook gewoon zomaar! Het leuke ervan is dat je de haarbanden in verschillende kleuren hebt en deze kunt matchen met een outfit. Hoe leuk om dit als kerstcadeau te geven aan een stijlvolle en modieuze vrouw of voor jezelf onder de boom! Voor een feestelijke look hebben wij onze geweldige velvet haarbanden verkrijgbaar in de kleuren goud, taupe, lila, donkerblauw, rosé, paars, groen en roze. Voor ieder dus wat wils! Hoe leuk is het om deze haarbanden cadeau te doen met een van onze handgemaakte oorbellen, zo kan er lekker gemixed en gematcht worden. Onze paarse haarband zal prachtig staan met een van onze statement oorbellen. Bijvoorbeeld de Stella Druppel Paars. Onze rosé haarband is geweldig te combineren met onze Circles Beige Roze. Voor echte feestelijke oorbellen hebben wij onze Faya oorbellen in zwart goud. Superleuk om als set samen met de gouden haarband cadeau te doen! Al onze oorbellen zijn handgemaakt en dus echt een uniek en persoonlijk kerstcadeau. 

Het meest persoonlijke cadeau, zelf je handgemaakte ring samenstellen 

Onze unieke, kleine ringen, gemaakt van 2 en 3 mm Miyuki kralen gecombineerd met Facetkralen zijn een superlief en leuk cadeau om als kerstcadeau te geven aan iemand die van ringen houdt. Het leuke hiervan is dat je ook jouw wensen qua kleuren en ringmaat kunt doorgeven, dan gaan wij voor jou aan de slag, en zo wordt jouw cadeau nog unieker en persoonlijker. De ringen kun je eindeloos combineren met allerlei soorten ringen. Het is een lief minimalistisch ringetje die past bij elke stijl. Zo heb je bijvoorbeeld onze Ring Facet Beige, een ring met brons kleurige kraaltjes en een beige facetkraal in het midden. Makkelijk te combineren met allerlei soorten ringen en een prachtig en lief cadeau om te geven aan jouw oma, moeder, vriendin, nicht of iemand anders die dicht bij jou staat.

 

Heeft deze blog jou een beetje inspiratie gegeven voor een speciaal en mooi cadeau voor een dierbare? Op onze webshop staan nog meer geweldige sieraden en accessoires die misschien wel het perfecte kerstcadeau kunnen zijn. Zoals een van onze geweldige sleutelhangers of telefoonkoordjes. Al onze sieraden en accessoires zijn met liefde, en met de handgemaakt. Dus elk cadeau is uniek op zijn eigen manier. Bestel je boven de € 35? Dan is verzending gratis! Jouw kerstcadeau wordt binnen 1-3 werkdagen verstuurd, dus bestel op tijd zodat jij jouw dierbare kunt verrassen met een geweldig cadeau!  



Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.